Cand este momentul perfect pentru a bea ceaiul?

   Fără categorie 10 Comments

Probabil nu sunt multe persoanele care se intreaba cand este momentul perfect pentru a bea ceaiul. Ceaiul este una dintre licorile cele mai apreciate ale naturii, el avand rolul de a intari sistemul imunitar, ajutand in acelasi timp si la o buna stimulare a metabolismului.

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate ale ceaiului este o idee foarte buna sa evitati consumul acestuia de dimineata. Mai ales daca obisnuiti sa puneti zahar in ceai, el poate avea niste repercursiuni destul de grave asupra danturii voastre. Zaharul va favoriza dezvoltarea bacteriilor in cavitatea bucala, crescand mult aciditatea. Un alt efect negativ al ceaiului este ca el va poate deshidrata.

Dimineata este recomandat sa incepeti micul dejun cu un pahar cu apa. Daca veti consuma o cana de ceai dimineata, va exista riscul ca organismul vostru sa se deshidrateze mai rapid, apa fiind eliminata mai usor prin tesuturi. O alta problema a consumului de ceai este ca organismul va fi impiedicat in absorbirea fierului, iar daca este baut pe stomacul gol, acesta nu va face decat sa dea peste cap intreaga activitate metabolica a organismului. Daca vreti sa beti ceai dimineata, nu uitati sa consumati cateva alimente inainte in primul rand.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *